Deze campagne is op dit moment niet actief!U kunt op dit moment géén herdenkingsuitgifte bestellen. Wij verzoeken u op een later moment terug te keren.
Koningin Mathila 50 Jaar
Koningin Mathila 50 Jaar
KONINGIN MATHILDE 50 JAAR!

Ja, ik wil graag de herdenkingsuitgifte ‘Koningin Mathilde 50 jaar’ bestellen!

Vorig jaar vierde onze Koningin Mathilde haar 50ste verjaardag. Dit bijzondere jubileum werd gevierd met een prachtige vergulde herdenkingsuitgifte die helemaal gewijd is aan de verjaardag van onze koningin. Deze vergulde uitgifte is een absolute must-have voor elke Belg die ons koningshuis een warm hart toedraagt. Aan de achterzijde prijkt de wapenspreuk van België, "Eendracht Maakt Macht", samen met een schitterende versie van het Belgische Wapen.

Deze speciale vergulde herdenkingsuitgifte is ontworpen door de internationaal geprezen ontwerpster Elles Kloosterman. Ze is bijzonder trots op haar werk voor deze prachtige herdenkingsuitgifte, waarmee eer wordt betoond aan Koningin Mathilde.

Beperking: Slechts één gratis herdenkingsuitgifte per adres is mogelijk. Voor uw gratis herdenkingsuitgifte betaalt u slechts € 3,95 verzendkosten, en uw bestelling wordt eenvoudig thuis afgeleverd op het door u opgegeven adres.

Vragen? Stel ze aan onze klantenservice:
klantenservice@munt-online.be
+32 (0)78 - 485 633
Munt-Online is distributeur van herdenkings-munten, herdenkings-uitgiften, bankbiljetten en postzegels van vele Internationale Munthuizen en Postorganisaties. Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen. U betaalt slechts een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten en uw bestelling wordt gemakkelijk thuis geleverd op het door u opgegeven adres.