Munt-Online
Koningin Mathilde 50 Jaar - 1973-2023
GRATIS herdenkingsuitgifte van onze Koningin Mathilde
Queen Elizabeth II
Queen Elizabeth II
ONZE KONINGIN MATHILDE IS 50 JAAR GEWORDEN!

Ja, ik wil graag de herdenkingsuitgifte ‘Koningin Mathilde 50 jaar’ bestellen!

In 2023 viert onze Koningin Mathilde haar 50ste verjaardag. Dit kroonjaar wordt gevierd met een werkelijk prachtige vergulde herdenkingsuitgifte volledig in het teken van de verjaardag van onze koningin. Deze strikt gelimiteerde uitgifte is een must-have voor iedere inwoner van België. De keerzijde kent de wapenspreuk van België “Eendracht Maakt Macht” en een prachtige versie van het Belgische Wapen. De internationaal gelauwerde ontwerpster Elles Kloosterman is bijzonder trots op haar werk voor deze schitterende herdenkingsuitgifte.

Deze vergulde herdenkingsuitgifte kent een nationaal gelimiteerde oplage van ‘slechts’ 5.000 stuks. Dat betekent dat 1 op de 2.316 Belgen in aanmerking komt voor een exemplaar. Wees er dus snel bij!

Limitering: Maximaal 1 gratis herdenkingsuitgifte per adres!
Munt-Online is distributeur van herdenkings-munten, herdenkings-uitgiften, bankbiljetten en postzegels van vele Internationale Munthuizen en Postorganisaties. Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen. U betaalt slechts een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten en uw bestelling wordt gemakkelijk thuis geleverd op het door u opgegeven adres.