Deze campagne is op dit moment niet actief!U kunt op dit moment géén herdenkingsuitgifte bestellen. Wij verzoeken u op een later moment terug te keren.
Munt-Online
A PHP Error was encountered Severity: Notice Message: Undefined index: HTTP_REFERER Filename: views/inc_return.php Line Number: 3 Backtrace: File: /home/mob11/domains/koninginmathilde.be/application/views/inc_return.php Line: 3 Function: _error_handler File: /home/mob11/domains/koninginmathilde.be/application/views/alg_contact.php Line: 24 Function: view File: /home/mob11/domains/koninginmathilde.be/application/controllers/Campagne.php Line: 1197 Function: view File: /home/mob11/domains/koninginmathilde.be/public_html/index.php Line: 320 Function: require_once

« Ga terug naar de vorige pagina

Contact

Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten voor vragen en bestellingen. U kunt dus niet even bij ons langskomen. Zoals de naam het eigenlijk al zegt; wij zijn de Munt-Online. U bestelt online, u betaalt online en ook onze klantenservice is online. Heeft u een vraag, een verzoek of een klacht, dan helpen wij u graag. U kunt ons bereiken via onderstaande contactmogelijkheden.

Klantenservice
e: klantenservice@munt-online.be
t: +32 (0)78 - 485 633
Retouradres / Postadres
Munt-Online Retourafdeling
Groeneweg 17
9320 Aalst-Erembodegem

Wij doen ons best om u binnen 24 uur een antwoord te geven en kijken ook vaak in het weekeinde naar onze e-mails. Heeft u binnen 48 uur geen antwoord, email ons dan rustig nogmaals, dan is wellicht iets niet helemaal goed gegaan. Let op: Munt-Online heeft geen bezoek- of vestigingsadres in België. Wij helpen u per e-mail graag verder en bieden bovenstaand retouradres aan als service.

Klachtprocedure

Als u een klacht heeft kunt u contact opnemen met ons via klantenservice@munt-online.be of u schrijft ons via Munt-Online Klachten, Groeneweg 17, 9320 Aalst-Erembodegem.

Als u er met ons niet uit komt dan kunt u contact opnemen met de Onlinegeschillenbeslechting (ODR) van de Europese Commissie voor consumenten en ondernemers in de EU, Noorwegen, IJsland en Liechtenstein om klachten over producten en diensten die online zijn verkocht, buiten de rechtbank om op te lossen.

Ondernemingsgegevens

Easy Collect België B.V.
ook handelend onder Munt-Online België
Postbus 1219
2400BE Alphen aan den Rijn
Nederland

IBAN: NL70INGB0398501629
KVK: 83948899
BTW.nr. NL863044748B01

E: klantenservice@munt-online.be

RPR Den Haag

Bel me niet register: https://www.dncm.be/nl

Vragen? Stel ze aan onze klantenservice:
klantenservice@munt-online.be
+32 (0)78 - 485 633
Munt-Online is distributeur van herdenkings-munten, herdenkings-uitgiften, bankbiljetten en postzegels van vele Internationale Munthuizen en Postorganisaties. Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen. U betaalt slechts een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten en uw bestelling wordt gemakkelijk thuis geleverd op het door u opgegeven adres.